TODOCharge XAFAX NetPay card

Please select the family member you wish to charge for

Current amount:

Please fill in the amount you wish to charge your NetPay card with
Spin UpSpin Down

0 articles / € 0.00
Total € 0 .00

Welcome to Landal Het Vennenbos

In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een subtropisch zwemparadijs en indoorspeelparadijs, is dit autoluwe vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. Je kunt altijd subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Wild Wave super slide met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Waikiki White Water Creek ontdekken.
 
Natuurlijk kun je ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het vakantiepark, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet je niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?

In North Brabant's Hapert, at the heart of Brabant's Kempen, lies Landal Het Vennenbos. With a Water Adventure Park and indoor play area, this car-free holiday park is ideal for families with children. They can really let themselves go here. You can always enjoy the subtropical atmosphere in the water park at Landal Het Vennenbos. Take a dip in the wave pool, slide down the Wild Wave super slide with starry sky and signal lights, play in the Kids Jungle pool or discover the Waikiki White Water Creek.

Come and enjoy a day with the family in our Subtropical Swimming Paradise. Order your day tickets here quickly!

 

 

 

 
 

not suitable for public computers


» Help to log in with eID
 
 
 
 
 

Select an account to log in as


Caution!

You do not have enough privileges so items in your shopping cart will be discarded.

Do you want to continue?


Caution!

There are items in your shopping cart. If you log off, these will be lost.

Do you want to continue?


Caution!

There are items in your shopping cart. If you end your session, these will be lost.

Do you want to continue?


Caution!Caution!